Sajtovi koji prave profit

Prodavnice koje
privlače kupce

Kreiramo online prodavnice koje su funkcionalne, estetski privlačne i optimizovane za prodaju proizvoda.

Izrada prodavnice
po vašoj meri

Online prodavnice koje kreiramo su prilagođene vašim specifičnim željama i potrebama vašeg biznisa

Optimizacija za
mobilne platforme

Pružamo prvenstvo mobilnoj kupovini i kreiramo online prodavnice koje nude kvalitetno iskustvo na svakoj platformi.

Podrška kroz
ceo proces

Pružamo podršku i održavanje nakon lansiranja vaše online prodavnice kako bi osigurali da ona uvek funkcioniše glatko i bez problema.

Proširite vaše tržište

Online kupovina je odavno postala neizostavni deo poslovanja, a kupci podrazumaveju da će im željeni proizvodi uvek biti dostupni kroz par klikova. Kreiranje moderne online prodavnice garantuje kvalitetnije poslovanje i širenje tržišta, kao i neposrednu komunikaciju sa vašim klijentima.

Efikasna i funkcionalna online prodavnica je logičan sledeći korak za vaš biznis.

Proces saradnje

Kreiramo online prodavnicu koja će na najbolji način predstaviti vaš brend i ponudu, i dovesti prave kupce na vašu adresu.

01

Detaljne konsultacije sa vama kako bi razumeli vaše poslovanje i ciljeve

02

Razvoj dizajna, funkcionalnosti i integracija sa plaćanjem i drugim potrebnim opcijama

03

Organizacija i unos vaših proizvoda

04

Testiranje, održavanje i lansiranje vaše online prodavnice

Popunite upitnik za
neobavezujuću ponudu!

Neki od zadovoljnih klijenata

Šta kažu o nama

Naši klijenti

Koliko košta izrada prodavnice?

eCommerce sajt

od 700€

Naša izrada ecommerce sajtova uključuje intuitivno korisničko iskustvo, brzu navigaciju i sigurnu online transakciju. Koristimo najnovije tehnologije i najbolje prakse u industriji kako bismo osigurali da vaš sajt bude responsivan, optimizovan za pretraživače i kompatibilan sa svim uređajima.

Pored toga, naša ekspertiza obuhvata i integraciju popularnih platnih sistema, inventar upravljanje, sigurnosne mere za zaštitu podataka o kupcima i mnoge druge funkcionalnosti koje će vam pomoći da efikasno upravljate svojim online poslovanjem.

Najčešća pitanja

Cena izrade online prodavnice zavisi od različitih faktora, kao što su funkcionalnosti koje su vam potrebne, broj proizvoda koje planirate da prodajete, vrsta dizajna koji želite i drugo. Kontaktirajte nas kako bismo razgovarali o vašim specifičnim potrebama i napravili ponudu prilagođenu vašem budžetu.

Vreme potrebno za izradu online prodavnice zavisi od složenosti projekta i vaših specifičnih potreba. U zavisnosti od toga, proces izrade online prodavnice može trajati od nekoliko nedelja do nekoliko meseci. U svakom slučaju, trudićemo se da što pre završimo projekat i da ga predamo vama na korišćenje u najboljem mogućem roku.

Da, pružamo usluge integracije platnih sistema u online prodavnice. Naši stručnjaci će vam pomoći da odaberete najbolji platni sistem za vašu prodavnicu i da ga integrišemo u vašu online prodavnicu.

Da, naši stručnjaci će kreirati online prodavnicu koja je prilagođena mobilnim uređajima. Svi dizajni koje kreiramo su responsivni i prilagođeni svim vrstama uređaja, što će omogućiti vašim kupcima da pregledaju i kupuju proizvode na bilo kom uređaju.

Da, nakon završetka projekta pružamo podršku u održavanju online prodavnice i rešavanju bilo kakvih problema koji se mogu pojaviti. Naš tim će biti dostupan da vam pomogne u rešavanju problema i da vam pruži savete i smernice za dalji razvoj vaše online prodavnice. Kontaktirajte nas za više informacija.

Možete nas kontaktirati putem telefona, e-maila ili popunjavanjem kontakt forme. Nakon razmene informacija o vašim potrebama i željama, pripremićemo vam ponudu.

Vreme izrade web sajta zavisi od složenosti projekta. U proseku, izrada web sajta traje od 4 do 8 nedelja. Međutim, ovo vreme može varirati u zavisnosti od broja stranica, funkcionalnosti, dizajna i drugih faktora.

Da, pravimo web sajtove po meri, prilagođene vašim potrebama i zahtevima. Naš tim dizajnera, programera i stručnjaka za marketing će raditi sa vama kako bi stvorili web sajt koji odgovara vašem brendu i ciljevima.

Da, nakon završetka izrade web sajta, pružamo podršku u održavanju i unapređenju sajta. Takođe vam nudimo redovno ažuriranje sadržaja na sajtu i tehničku podršku u slučaju problema.

Da, možete sami ažurirati sadržaj na sajtu nakon što je izrada završena. Pružamo obuku za korišćenje CMS sistema i savete za upravljanje vašim sajtom. Takođe, nudimo i usluge održavanja i ažuriranja sajta ako nemate vremena ili stručnosti da to sami uradite.

Kontaktirajte nas.

Ako je Vaš sajt zapeo, i ne vidite napredak, pišite nam. Ako želite potpuno novi sajt, javite nam se. Ako imate bilo kakva pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate, a mi ćemo Vam odgovoriti u roku od par sati.