Usluge

Pružamo sve za Vaše poslovanje

Od izrade modernih i funkcionalnih sajtova preko oglašavanja na društvenim mrežama.

Izrada sajtova

Sajt radi za Vaše poslovanje čak i kada ste vi na godišnjem odmoru. Predstavite se klijentima, i pružite im sve informacije pre nego što vas kontaktiraju.

Izrada online
prodavnice

Online prodavnica pravi narudžbe 24 sata, ne morate hiljadu puta dnevno reći „Dobar dan“ i iznova i iznova objašnjavati kupcima iste stvari. Pritom, online prodavnice je mnogo jeftinija od fizičke, i sve više i više korisnika koristi online kupovinu.

Popravka sajtova

Ukoliko imate sajt kojem su određene funkcionalnosti prestale sa radom, koji javlja greške prilikom rada, ili samo želite da povratite stari izgled sajta, tu smo!

Konsultacije

Naručili ste sajt, platili, i sada biste hteli da izvršite neke izmene? Ili ste jednostavno samouki, pa ste zapeli negde, i ne znate kako dalje? Pružamo konsultacije gde god se nalazite.

Domen i hosting

Hosting je prostor na kojem se nalazi sajt, a domen je internet adresa vašeg sajta. Kako ne biste lutali i tražili koja hosting kompanija pruža savršen odnos cene i kvaliteta, mi vam nudimo zakupljivanje preko nas kod naših partnera bez provizije.

Digitalni marketing

Ako ste se susreli sa time da imate idealan sajt, maksimalno utegnut, a nemate posetioca, to je kao da isti i nemate. Na scenu tu stupa digitalni marketing na raznim kanalima, kako biste došli do pravih posetioca. Digitalni marketing u svakom aspektu pobeđuje sve vidove tradicionalnog oglašavanja.

Održavanje sajtova

Bez obzira da li je sajt na našem hostingu ili ne, daćemo sve od sebe da on funkcioniše savršeno, i da ni u jednom momentu ne zaštuca.