Usluge

Možemo Vam pružiti sve za Vaše poslovanje.
Od izrade modernih i funkcionalnih sajtova preko oglašavanja na društvenim mrežama.

Pružamo sve za
Vaše poslovanje

Izrada
sajtova

Sajt radi za Vaše poslovanje čak i kada ste vi na godišnjem odmoru. Predstavite se klijentima, i pružite im sve informacije pre nego što vas kontaktiraju.

Izrada prodavnica

Online prodavnica pravi narudžbe 24 sata, ne morate hiljadu puta dnevno reći "Dobar dan" i iznova i iznova objašnjavati kupcima iste stvari.
Pritom, online prodavnice je mnogo jeftinija od fizičke, i sve više i više korisnika koristi online kupovinu.

Sistemi za plaćanje

Mi volimo da proizvod i dostavu platimo odmah karticom, prilikom naručivanja, bez obzira odakle je prodavnica. Ukoliko želite kupcima pored standardnog plaćanja pouzećem, da omogućite i plaćanje karticom, uvek će se vraćati kod vas.

Pritom, ukoliko želite da upecate i kupce iz inostranstva, ovo je obavezan sastojak za uspeh.

Konsultacije

Naručili ste sajt, platili, i sada biste hteli da izvršite neke izmene? Ili ste jednostavno samouki, pa ste zapeli negde, i ne znate kako dalje? Pružamo konsultacije gde god se nalazite.

Hosting i domen

Hosting je prostor na kojem se nalazi sajt, a domen je internet adresa vašeg sajta.
Kako ne biste lutali i tražili koja hosting kompanija pruža savršen odnos cene i kvaliteta, mi vam nudimo zakupljivanje preko nas kod naših partnera bez provizije.

Održavanje sajtova

Bez obzira da li je sajt na našem hostingu ili ne, daćemo sve od sebe da on funkcioniše savršeno, i da ni u jednom momentu ne zaštuca.

Digitalni marketing

Ako ste se susreli sa time da imate idealan sajt, maksimalno utegnut, a nemate posetioca, to je kao da isti i nemate. Na scenu tu stupa digitalni marketing na raznim kanalima, kako biste došli do pravih posetioca. Digitalni marketing u svakom aspektu pobeđuje sve vidove tradicionalnog oglašavanja.

Foto i video

Kako bismo kreirali unikatan sajt, i predstavili vaše poslovanje na jedinstven način, nekada je potrebno kreirati unikatne i autentične fotografije.
Poznato je da fotografija govori hiljadu reči, s toga nudimo fotografije dronom ili aparatom.

Alati koje koristimo

Naš tim svakodnevno daje sve od sebe za Vaše poslovanje.

Zainteresovani ste za saradnju?

Pišite nam