Usluge

Naše usluge su namenjene preduzećima koja žele da unaprede svoje poslovanje na mreži, poboljšaju svoju vidljivost na pretraživačima i obezbede najbolje korisničko iskustvo.

Izrada sajta

Sa fokusom na modernom dizajnu, funkcionalnosti i korisničkom iskustvu, kreiramo sajtove koji ističu vaš brend i privlače pažnju vaše ciljne publike. Bez obzira da li je vaš cilj, mi smo tu da pretvorimo vaše ideje u stvarnost i pomognemo vam da se istaknete u digitalnom svetu.

eCommerce

Želite da vaša online prodavnica zablista među konkurencijom? Sa fokusom na korisničko iskustvo i funkcionalnost, mi dizajniramo sajtove koji ne samo da privlače pažnju, već i povećavaju prodaju. 

Shopify prodavnica

Vaša online prodavnica je srce vašeg poslovanja. Sa našom Shopify development uslugom, osiguravamo da vaša prodavnica ne samo da izgleda savršeno, već i da funkcioniše besprekorno, pružajući vašim kupcima nezaboravno iskustvo kupovine.

Digitalni marketing

U današnjem digitalnom dobu, uspeh vašeg poslovanja zavisi od efikasnog digitalnog marketinga. Kombinujući kreativnost sa strateškim pristupom, mi kreiramo personalizovane marketinške kampanje koje povećavaju vašu vidljivost, angažman publike i prodaju.

SEO optimizacija

Želite da vaša online prisutnost bude primećenija? Sa stručnim znanjem o algoritmima i najnovijim trendovima, mi optimizujemo vaš sajt kako biste dobili bolje rangiranje, više organskog saobraćaja i veći broj konverzija. Neka vaš brend bude vidljiv svima koji ga traže.

Održavanje sajtova

Vaš sajt je vaša digitalna vizitkarta i potrebno je redovno održavanje kako bi ostao u optimalnom stanju. Naša usluga održavanja sajtova oslobađa vas briga oko tehničkih detalja, osiguravajući da vaš sajt uvek radi besprekorno. Sa našim timom stručnjaka možete biti sigurni da je vaš sajt u dobrim rukama.

Konsultacije

U svetu digitalnog poslovanja, ponekad je potrebno stručno mišljenje da biste doneli prave odluke. Naša usluga konsultacija pruža vam pristup našem timu iskusnih stručnjaka koji će vam pomoći da razumete kompleksne izazove i pronađete efikasna rešenja. 

Outsourcing

Želite da proširite svoj posao, ali nemate resurse ili stručnost za dodatne projekte? Naša usluga outsourcinga (white label) je rešenje za vas. Sa našim timom koji rade iza scene pod vašim brendom, možete ponuditi dodatne usluge svojim klijentima bez dodatnih troškova ili napora.