Web dizajn

U današnje vreme, svi koji žele da podignu poslovanje na viši nivo, potreban im je kvalitetan web sajt. Ukoliko nemate web sajt, to je kao da ne postojite. Kreiramo unikatne web sajtove po želji klijenata.

Grafički dizajn

Dizajn logotipa, vizit – kartica, postera, flajera, brendiranje, i sve što Vam je potrebno, po najsavremenijim standardima.

Snimanje dronom

Danas, snimanje iz vazduha dronom je postalo sastavni deo reklama, muzičkih spotova, filmova ili svadbe. Snimamo u 4k ili Full HD video kvalitetu po povoljnim cenama.

Fotografisanje

Bavimo se uslužnim fotografisanjem objekata, prostorija, proizvoda i sl.

Održavanje sajtova

Ukoliko ne želite ili nemate mogućnost da zaposlite osobu koja će Vam održavati sajt, kontaktirajte nas i rado ćemo Vam izaći u susret. Nudimo Vam održavanje sajta, dodavanje i izmena sadržaja, rešavanje problema i ostalo.

Vođenje projekata

Imate ideju za dobar projekat, ali ne znate kako je realizovati? Javite nam se, a mi ćemo Vam rado pomoći. Zajedno ćemo proći sve detalje od početka do kraja i uspešno realizovati projekat.

SEO optimizacija

Web sajt bez posetioca je isto kao da nemate web sajt. Prijavićemo Vaš sajt na sve svetske pretraživače (Google, Yahoo, Krstarica, itd.)

Web shop

Internet prodaja je sve zastupljeniji vid trgovine u današnje vreme. Ljudi sve više pretražuju internet stranice tražeći proizvode koje žele da kupe, a internet prodavnica Vam omogućava prodaju u bilo koje vreme, bez obzira na fizičku lokaciju prodavca i klijenta. Izrađujemo web prodavnice po Vašoj želji.

Domen i hosting

Imamo dugogodišnju saradnju sa hosting kompanijama, s toga Vam nudimo registraciju domena i hostinga kod nas, tako da sve možete rešiti odmah na jednom mestu.

Procena projekta