SEO Optimizacija

Osigurajte da vaš sajt bude vidljiv svima koji traže upravo ono što vi nudite.

Detaljna analiza

Pravimo dubok uvid u tržište i konkurenciju i pravimo izbor ključnih reči koje će garantovano doneti najbolje rezultate u pretrazi i predstavljanju vašeg biznisa

Tekst po vašoj meri

Kreiramo sadržaj koji najbolje predstavlja vaš biznis i uključujemo kljušne reči sa najboljim preformansama.

Dugoročna strategija

Potrebno je vreme za dobre SEO rezultate, a oni se najbolje postižu uz dugoročnu strategiju sa isplaniram sadržajem i dodatnim SEO tehnikama koje odgovaraju vašim ciljevima.

Redovna analiza

Ostajemo uz vas da pratimo rezultate i konstantno adaptiramo strategiju i sadržaj vašeg sajta kako bi uvek dostizali bolje rezultate i povećavali broj posetilaca.

Da li ste prvi na Guglu?

Jeste li svesni koliko je bitno biti prvi rezultat na Guglu? Vaša prisutnost na internetu zavisi od toga. Mi vam možemo pomoći da dosegnete vrhunske pozicije na pretraživačima, optimizirajući vaš sadržaj i strategiju. Vaš uspeh je naš prioritet, zato prepustite SEO optimizaciju nama i budite korak ispred konkurencije.

Portfolio

S ponosom ističemo projekte koje smo realizovali za naše klijente, demonstrirajući našu raznovrsnost, kreativnost i sposobnost da ispunimo različite zahteve.

Otkrijte moć SEO optimizacije

Uz sajt koji kombinuje dizajn koji oduzima dah i moćan SEO, otključaćete svet mogućnosti da proširite svoj doseg, angažujete svoje klijente i pokrenete svoje poslovanje do novih visina uspeha.

Otkrijte izvanredne rezultate uz samo 4 jednostavna koraka!

01

Besplatne konsultacije

Saznajte sve o mogućnostima za vaš sajt kroz besplatne konsultacije. Naš tim će vam pomoći da definišete ciljeve i strategiju za postizanje najboljih rezultata.

02

Planiranje ciljeva.

Postavićemo jasne ciljeve i strategiju koja će osigurati da vaš sajt privuče pravu publiku i ostvari vaše poslovne ciljeve.

03

Kreiranje sadržaja

Naš tim će kreirati atraktivan i relevantan sadržaj koji će vašim posetiocima pružiti informacije koje traže i podstaći ih na akciju.

04

Lansiranje projekta

Nakon završnih testova, lansiramo vaš sajt i osiguravamo njegov besprekorno funkcionisanje od prvog dana.

Utisci klijenata

Step by Step Predškolska ustanova
Step by Step Predškolska ustanova
2024-02-26
We are excited to share our experience working with Nova Dizajn on the development of our preschool's webpage. From the initial consultation to the final launch, they have been a pleasure to collaborate with every step of the way. The team at Nova Dizajn brings a wealth of creativity and expertise to the table. They not only offered fantastic ideas and suggestions for our website but also took the time to listen carefully to our needs and preferences. Their patience and attention to detail ensured that every aspect of the webpage reflected our vision perfectly. What truly sets Nova Dizajn apart is their accessibility and commitment to client satisfaction. They were always just a phone call or email away, ready to address any questions or concerns we had. Their dedication to their work and their clients is evident in everything they do. Thanks to Nova Dizajn, our preschool now has a beautifully designed and user-friendly website that captures the essence of who we are and what we do. We are incredibly pleased with the outcome and look forward to continued collaboration with them in the future. We wholeheartedly recommend Nova Dizajn to anyone seeking professional and reliable web design services. Their expertise, professionalism, and dedication make them the ideal partner for bringing your online vision to life. Thank you.
MB Digital Group doo
MB Digital Group doo
2024-02-07
Jovan provided exceptional service, offering prompt and insightful responses to every query we had. His expertise in integrating our Shopify stores with external accounting, invoicing, and inventory software was invaluable. We highly recommend his services.
Jelena Cesljarac
Jelena Cesljarac
2023-12-14
Odlično iskustvo! Azurni su, brzi i stvarno znaju kako da komuniciraju. Razumeju šta ti treba i uvek su tu da pomognu u najkracem mogucem roku. Preporuku smo dobili od prijatelja i nismo se pokajali. Svakako preporučujem!
Mario Vrećo
Mario Vrećo
2023-11-20
Jovan je bio profesionalan, brz i odgovoran. U najkraćem mogućem roku je izradio prvu verziju sajta i jako brzo implementirao sve dodatne promene. Sve preporuke!
Nikola Jović
Nikola Jović
2023-10-24
Све препоруке за рад са овом агенцијом, брза, ефикасна и повољна услуга на светском нивоу.
Strahinja Mijailovic
Strahinja Mijailovic
2023-10-19
Mogu samo pohvaliti ovu firmu, za odlicnu komunikaciju, brzinu resavanja svih izazova kao i kreiranja sadrzaja. Svaka preporuka svakome kome su potrebne ove usluge.
Tamara Masal
Tamara Masal
2023-10-07
Sve preporuke za NovaDizajn!
DJ SHINTO
DJ SHINTO
2023-10-06
odlična saradnja, sve preporuke

Proces

Vaša Sigurnost na Putu ka Digitalnom Uspehu

Proces održavanja sajta kod nas je jednostavan i efikasan. Počinjemo temeljnom analizom vašeg postojećeg sajta kako bismo identifikovali potencijalne probleme i nedostatke. Zatim pristupamo planiranju i implementaciji strategije održavanja, koja uključuje redovno ažuriranje softvera, praćenje performansi, sigurnosne provere i još mnogo toga. Naš cilj je da vaš sajt radi besprekorno, a naš proces je tu da to obezbedi.

Počinjemo detaljnom analizom vašeg postojećeg sajta kako bismo identifikovali potencijalne probleme, nedostatke i oblasti za poboljšanje. Ova faza uključuje pregled svih elemenata sajta, uključujući performanse, sigurnost, SEO optimizaciju i korisničko iskustvo.

Na osnovu rezultata analize, pristupamo planiranju strategije održavanja sajta. Definišemo prioritete i ciljeve održavanja, kao i konkretne korake koje treba preduzeti kako bismo postigli te ciljeve. Ova strategija obično obuhvata redovno ažuriranje softvera, praćenje performansi, sigurnosne provere i optimizaciju za SEO.

Razvijamo strateški pristup izradi sajta koji će uključivati analizu tržišta, konkurencije i ciljnih korisnika kako bismo osigurali da vaš sajt bude uspešan i relevantan.

Proces održavanja sajta je kontinuiran. Redovno pratimo performanse sajta, reagujemo na eventualne probleme i nepredviđene situacije i nastojimo da stalno unapređujemo sajt. Ovo uključuje i prilagođavanje strategije održavanja kako bi se adekvatno odgovorilo na promene u tehnologiji, tržištu i potrebama korisnika.

Integracija sa našim servisom za održavanje omogućava kontinuirano praćenje performansi sajta i svih dodataka. Ovaj servis radi 24/7 kako bi obezbedio da vaš sajt uvek radi optimalno. Takođe, pruža mesečne izveštaje o performansama sajta i o bilo kakvim problemima koji zahtevaju pažnju. Ova usluga omogućava brzu reakciju na potencijalne probleme i održava visok nivo pouzdanosti i efikasnosti vašeg sajta.

Najčešća pitanja

SEO (Search Engine Optimization) je proces optimizacije vaše web stranice kako bi se poboljšao njen rang na pretraživačima poput Google-a. Kada vaša stranica ima bolji rang, to znači da će biti vidljivija za vašu ciljanu publiku i povećava šanse da posetilac klikne na vašu stranicu. To može dovesti do većeg broja posetilaca, povećanja konverzija i veće vidljivosti vašeg brenda.

Naš tim stručnjaka za SEO prati najnovije trendove i tehnike kako bi optimizovali vašu web stranicu za pretraživače. To može povećati vidljivost vaše stranice i poboljšati vaš rang na pretraživačima. Kao rezultat toga, vaša stranica će biti vidljivija za vašu ciljanu publiku, povećavajući šanse za konverzije i povećanje prihoda.

Vreme potrebno za vidljive rezultate SEO optimizacije može zavisiti od različitih faktora, uključujući konkurenciju u vašoj industriji, veličinu vaše web stranice i kvalitet sadržaja. Međutim, naši stručnjaci za SEO će raditi naporno kako bi se postigli što brži rezultati. Takođe, redovno ćemo izveštavati o napretku vašeg rangiranja i pomoć.

Da, naši stručnjaci za SEO pružaju usluge optimizacije za lokalnu pretragu kako bi se povećala vidljivost vašeg biznisa u vašoj lokalnoj zajednici. To može biti posebno korisno za biznise sa fizičkom lokacijom koja traže veću vidljivost na lokalnom nivou.

Prilikom odabira ključnih reči za SEO optimizaciju vaše web stranice, naši stručnjaci koriste niz alata i tehnika za istraživanje ključnih reči. Koristimo podatke o pretraživanju i analitiku za procenu popularnosti ključnih reči i identifikujemo one koje su najrelevantnije za vaš biznis i ciljnu publiku. Takođe, uzimamo u obzir konkurenciju i trendove u industriji kako bi se postigao što bolji rang na pretraživačima.

Hajde da razgovaramo o vašem poslu

Želite li da vaš brend bude zapamćen? Da privuče pažnju i izazove emocije? Kontaktirajte nas danas i započnite svoj put ka digitalnom uspehu.