Uslovi korišćenja

Table of Contents

Datum posljednje izmjene: [Datum]

Dobrodošli na našu stranicu Uslovi korišćenja. Molimo vas da pažljivo pročitate ove uslove korišćenja prije nego što nastavite koristiti našu web stranicu [naziv web stranice].

Prihvatanje uslova korišćenja

Korišćenjem naše web stranice, slažete se s ovim Uslovima korišćenja u cijelosti. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom ovih Uslova korišćenja, nemojte koristiti našu web stranicu.

Korišćenje naše web stranice

Slažete se da ćete koristiti našu web stranicu samo u skladu sa svim primjenjivim zakonima i propisima i u skladu s ovim Uslovima korišćenja. Nećete koristiti našu web stranicu na način koji može uzrokovati oštećenje, onesposobljavanje ili ometanje web stranice ili njenog funkcionisanja.

Intelektualna svojina

Sva autorska prava, zaštitni znakovi, patenti i druga prava intelektualne svojine na našoj web stranici i sadržaju koji se na njoj nalazi pripadaju nama ili našim licencantima. Ne smijete reproducirati, distribuirati, modificirati, javno prikazivati ​​ili koristiti na bilo koji drugi način materijale na našoj web stranici bez našeg prethodnog pisanog odobrenja.

Linkovi ka drugim web stranicama

Naša web stranica može sadržavati linkove ka web stranicama trećih strana. Ne snosimo odgovornost za sadržaj ili politike privatnosti tih web stranica i preporučujemo vam da pročitate njihove uslove korišćenja i politiku privatnosti.

Promjene uslova korišćenja

Zadržavamo pravo da povremeno ažuriramo ove Uslove korišćenja. Svaka izmjena će stupiti na snagu odmah nakon objavljivanja na ovoj stranici. Nastavak korišćenja naše web stranice nakon bilo kakvih promjena značiće da prihvatate te promjene.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili komentara u vezi s našim Uslovima korišćenja, slobodno nas kontaktirajte putem [e-mail adresa].