Pravimo sajtove skrojene po vašem biznisu.

Ko smo mi?

Podižemo Vaš biznis na novi nivo

NovaDizajn agencija je nastala kao agencija za izradu sajtova. Tokom vremena okupili smo tim oko nas koji se konstantno usavršava kako bismo Vam mogli ponuditi kompletan proizvod.

Sada, pored izrade veb sajtova, u našoj ponudi možete pronaći i SEO optimizaciju, popravku sajtova, održavanje, kao i digitalni marketing koji će celu priču zaokružiti, i dati joj lični pečat.

Trenutno brojimo preko 200 kompletiranih veb sajtova i veb prodavnica, i isto toliko zadovoljnih klijenata širom Srbije, Bosne i Hercegovine i Mađarske.

Mi volimo naš posao.

Izrada
sajtova

SEO
optimizacija

Izrada
prodavnice

Popravka
sajtova

Održavanje
sajtova

Domen i
hosting

Digitalni
marketing

Zašto da odaberete baš nas?

Bez obzira da li ste novoosnovana firma ili već poznata kompanija, razumemo sve Vaše potrebe za digitalni nastup.

Preko 10 godina iskustva dozvoljava nam da svojim klijentima ponudimo najviši kvalitet proizvoda i usluga.

Potrudili smo se da pripremimo za Vaše poslovanje sve na jednom mestu. Od izrade sajtova, preko zakupa domena i hostinga, pa sve do digitalnog marketinga.

Neka brojke govore umesto nas.

0 +
Projekata u 2022.
0 +
Godina iskustva
0 +
Zadovoljnih klijenata

Nudimo Vam kompletan proizvod.

Portfolio

Sarađivali smo sa preko 200 klijenata u zemlji i regionu.

Preuzmite punu kontrolu
nad Vašim poslovanjem.

Sa kvalitetno urađenim veb sajtom, postavljenom analitikom, u svakom momentu imate pregled koliko korisnika je posetilo sajt ili prodavnicu, kao i na to gde su kliknuli, šta ih je privuklo, a šta odbilo, kako biste iskoristili i iskusili maksimalnu moć sajta ili prodavnice.

Kada kreiramo i postavljamo reklame za vaše poslovanje, imate uvide i izveštaje gde je otišao svaki dinar, kao i savete da biste što više uštedeli budžet, a ostvarili najbolje moguće rezultate.

Prilikom predaje sajta, dobijate od nas i uputstva u pdf formatu, po kojima možete pratiti sve analitike, videti ko ima pristupe sajtu, i u svakom momentu iste ukloniti ukoliko niste zadovoljni.

Testimonials

Imate ideju za projekat? Budite slobodni da nas kontaktirate.