Sajtovi koji predstavljaju Vaš biznis

Predstavite
svoj brend

Kreiramo sajtove koji odražavaju vaš brend i vašu jedinstvenu poslovnu priču.

Funkcionalni i optimizovani sajtovi

Naši sajtovi su funkcionalni i optimizovani za sve uređaje sa kojih dolaze vaši posetioci i potencijalni klijenti.

Jednostavnost i praktičnost

Sajtovi koje kreiramo su jednostavni za korišćenje i nude dizajn koji privlači i zadržava posetioce. Naši sajtovi nude CMS preko koga možete sami da upravljate svojih sajtom.

Izrada sajta po
vašoj meri

Prilagođavamo se vašim potrebama i zahtevima kako bi kreirali najbolje rešenje za vas i Vaše poslovanje kroz konsultacije i analizu vašeg tržišta i konkurencije.

Sajt je ogledalo vašeg poslovanja

Veb sajt je vaša online adresa i vizit karta vašeg biznisa. Kreiranjem jasne i funkcionalne web stranice na najbolji način predstavljate vašu viziju, strategiju i privlačite idealne klijente za vaše poslovanje.

 

Mi smo tu da osmislimo i kreiramo najbolji sajt za vas!

 

Proces saradnje

Naši stručnjaci će raditi sa vama kako bi razumeli vaše potrebe i želje, kako bismo kreirali sajt koji odražava vašu jedinstvenu poslovnu priču. 

01

Detaljne konsultacije sa vama kako bi razumeli vaše poslovanje i ciljeve

02

Kreiranje vizuelnog dizajna koje će odražavati vaš brend

03

Razvoj funkcionalnosti i integracija

04

Testiranje, održavanje i lansiranje vašeg sajta

Popunite upitnik za
neobavezujuću ponudu!

Neki od zadovoljnih klijenata

Šta kažu o nama

Naši klijenti

Koliko košta izrada sajta?

Izrada sajta

od 500€

Cena izrade sajta zavisi od nekoliko faktora. Prvo, vrsta sajta koju želite. Da li je to statičan sajt sa osnovnim informacijama ili dinamičan sajt sa naprednim funkcionalnostima poput korisničke registracije i interaktivnih elemenata? Drugo, obim i složenost dizajna i funkcionalnosti koje želite implementirati.

Naša cena obuhvata sve ključne elemente izrade sajta: dizajn, razvoj, optimizaciju za pretraživače i responsivnost za različite uređaje. Naša filozofija je pružiti vrednost kroz kvalitetan rad, jer verujemo da je vaš uspeh i naš uspeh.

Izrada sajta je dugoročna investicija koja vam može doneti značajne koristi. Povećajte svoju vidljivost, privucite nove klijente i ostvarite veći profit uz pomoć moderne web stranice koja se ističe. Ne oklevajte, kontaktirajte nas danas i započnite put ka uspehu na internetu!

Najčešća pitanja

Možete nas kontaktirati putem telefona, e-maila ili popunjavanjem kontakt forme. Nakon razmene informacija o vašim potrebama i željama, pripremićemo vam ponudu.

Vreme izrade web sajta zavisi od složenosti projekta. U proseku, izrada web sajta traje od 4 do 8 nedelja. Međutim, ovo vreme može varirati u zavisnosti od broja stranica, funkcionalnosti, dizajna i drugih faktora.

Da, pravimo web sajtove po meri, prilagođene vašim potrebama i zahtevima. Naš tim dizajnera, programera i stručnjaka za marketing će raditi sa vama kako bi stvorili web sajt koji odgovara vašem brendu i ciljevima.

Da, nakon završetka izrade web sajta, pružamo podršku u održavanju i unapređenju sajta. Takođe vam nudimo redovno ažuriranje sadržaja na sajtu i tehničku podršku u slučaju problema.

Da, možete sami ažurirati sadržaj na sajtu nakon što je izrada završena. Pružamo obuku za korišćenje CMS sistema i savete za upravljanje vašim sajtom. Takođe, nudimo i usluge održavanja i ažuriranja sajta ako nemate vremena ili stručnosti da to sami uradite.

Kontaktirajte nas.

Ako je Vaš sajt zapeo, i ne vidite napredak, pišite nam. Ako želite potpuno novi sajt, javite nam se. Ako imate bilo kakva pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate, a mi ćemo Vam odgovoriti u roku od par sati.