Izrada online prodavnice

Prodavnice koje prave profit

Prodavnice koje privlače kupce

Kreiramo online prodavnice koje su funkcionalne, estetski privlačne i optimizovane za prodaju proizvoda.

Izrada prodavnice po vašoj meri

Online prodavnice koje kreiramo su prilagođene vašim specifičnim željama i potrebama vašeg biznisa.

Optimizacija za mobilne platforme

Pružamo prvenstvo mobilnoj kupovini i kreiramo online prodavnice koje nude kvalitetno iskustvo na svakoj platformi.

Podrška kroz ceo proces

Pružamo podršku i održavanje nakon lansiranja vaše online prodavnice kako bi osigurali da ona uvek funkcioniše glatko i bez problema.

Prepustite brigu o sajtu nama

Bez obzira na veličinu ili kompleksnost vašeg sajta, mi ćemo se pobrinuti da sve funkcioniše besprekorno. Od redovnog ažuriranja do brze reakcije na probleme i pružanja podrške, mi smo tu da obezbedimo da vaš sajt radi optimalno, 24/7.

Portfolio

90% klijenata se odluči da nama prepusti održavanje sajtova. 

Predstavite svoj brend

Kreiramo sajtove koji odražavaju suštinu vašeg brenda i pričaju vašu jedinstvenu poslovnu priču. Naš cilj je da vaš sajt bude funkcionalan, optimizovan za sve uređaje, lako prepoznatljiv i što je najbitnije, da donosi rezultate.

Otkrijte izvanredne rezultate uz samo 4 jednostavna koraka!

01

Besplatne konsultacije

Saznajte sve o mogućnostima za vaš sajt kroz besplatne konsultacije. Naš tim će vam pomoći da definišete ciljeve i strategiju za postizanje najboljih rezultata.

02

Planiranje ciljeva

Postavićemo jasne ciljeve i strategiju koja će osigurati da vaš sajt privuče pravu publiku i ostvari vaše poslovne ciljeve.

03

Kreiranje sadržaja

Naš tim će kreirati atraktivan i relevantan sadržaj koji će vašim posetiocima pružiti informacije koje traže i podstaći ih na akciju.

04

Lansiranje projekta

Nakon završnih testova, lansiramo vaš sajt i osiguravamo njegov besprekorno funkcionisanje od prvog dana.

Utisci klijenata

Step by Step Predškolska ustanova
Step by Step Predškolska ustanova
2024-02-26
We are excited to share our experience working with Nova Dizajn on the development of our preschool's webpage. From the initial consultation to the final launch, they have been a pleasure to collaborate with every step of the way. The team at Nova Dizajn brings a wealth of creativity and expertise to the table. They not only offered fantastic ideas and suggestions for our website but also took the time to listen carefully to our needs and preferences. Their patience and attention to detail ensured that every aspect of the webpage reflected our vision perfectly. What truly sets Nova Dizajn apart is their accessibility and commitment to client satisfaction. They were always just a phone call or email away, ready to address any questions or concerns we had. Their dedication to their work and their clients is evident in everything they do. Thanks to Nova Dizajn, our preschool now has a beautifully designed and user-friendly website that captures the essence of who we are and what we do. We are incredibly pleased with the outcome and look forward to continued collaboration with them in the future. We wholeheartedly recommend Nova Dizajn to anyone seeking professional and reliable web design services. Their expertise, professionalism, and dedication make them the ideal partner for bringing your online vision to life. Thank you.
MB Digital Group doo
MB Digital Group doo
2024-02-07
Jovan provided exceptional service, offering prompt and insightful responses to every query we had. His expertise in integrating our Shopify stores with external accounting, invoicing, and inventory software was invaluable. We highly recommend his services.
Jelena Cesljarac
Jelena Cesljarac
2023-12-14
Odlično iskustvo! Azurni su, brzi i stvarno znaju kako da komuniciraju. Razumeju šta ti treba i uvek su tu da pomognu u najkracem mogucem roku. Preporuku smo dobili od prijatelja i nismo se pokajali. Svakako preporučujem!
Mario Vrećo
Mario Vrećo
2023-11-20
Jovan je bio profesionalan, brz i odgovoran. U najkraćem mogućem roku je izradio prvu verziju sajta i jako brzo implementirao sve dodatne promene. Sve preporuke!
Nikola Jović
Nikola Jović
2023-10-24
Све препоруке за рад са овом агенцијом, брза, ефикасна и повољна услуга на светском нивоу.
Strahinja Mijailovic
Strahinja Mijailovic
2023-10-19
Mogu samo pohvaliti ovu firmu, za odlicnu komunikaciju, brzinu resavanja svih izazova kao i kreiranja sadrzaja. Svaka preporuka svakome kome su potrebne ove usluge.
Tamara Masal
Tamara Masal
2023-10-07
Sve preporuke za NovaDizajn!
DJ SHINTO
DJ SHINTO
2023-10-06
odlična saradnja, sve preporuke

Proces

Vaša Sigurnost na Putu ka Digitalnom Uspehu

Proces održavanja sajta kod nas je jednostavan i efikasan. Počinjemo temeljnom analizom vašeg postojećeg sajta kako bismo identifikovali potencijalne probleme i nedostatke. Zatim pristupamo planiranju i implementaciji strategije održavanja, koja uključuje redovno ažuriranje softvera, praćenje performansi, sigurnosne provere i još mnogo toga. Naš cilj je da vaš sajt radi besprekorno, a naš proces je tu da to obezbedi.

Počinjemo detaljnom analizom vašeg postojećeg sajta kako bismo identifikovali potencijalne probleme, nedostatke i oblasti za poboljšanje. Ova faza uključuje pregled svih elemenata sajta, uključujući performanse, sigurnost, SEO optimizaciju i korisničko iskustvo.

Na osnovu rezultata analize, pristupamo planiranju strategije održavanja sajta. Definišemo prioritete i ciljeve održavanja, kao i konkretne korake koje treba preduzeti kako bismo postigli te ciljeve. Ova strategija obično obuhvata redovno ažuriranje softvera, praćenje performansi, sigurnosne provere i optimizaciju za SEO.

Razvijamo strateški pristup izradi sajta koji će uključivati analizu tržišta, konkurencije i ciljnih korisnika kako bismo osigurali da vaš sajt bude uspešan i relevantan.

Proces održavanja sajta je kontinuiran. Redovno pratimo performanse sajta, reagujemo na eventualne probleme i nepredviđene situacije i nastojimo da stalno unapređujemo sajt. Ovo uključuje i prilagođavanje strategije održavanja kako bi se adekvatno odgovorilo na promene u tehnologiji, tržištu i potrebama korisnika.

Integracija sa našim servisom za održavanje omogućava kontinuirano praćenje performansi sajta i svih dodataka. Ovaj servis radi 24/7 kako bi obezbedio da vaš sajt uvek radi optimalno. Takođe, pruža mesečne izveštaje o performansama sajta i o bilo kakvim problemima koji zahtevaju pažnju. Ova usluga omogućava brzu reakciju na potencijalne probleme i održava visok nivo pouzdanosti i efikasnosti vašeg sajta.

Najčešća pitanja

Cena izrade online prodavnice zavisi od različitih faktora, kao što su funkcionalnosti koje su vam potrebne, broj proizvoda koje planirate da prodajete, vrsta dizajna koji želite i drugo. Kontaktirajte nas kako bismo razgovarali o vašim specifičnim potrebama i napravili ponudu prilagođenu vašem budžetu.

Vreme potrebno za izradu online prodavnice zavisi od složenosti projekta i vaših specifičnih potreba. U zavisnosti od toga, proces izrade online prodavnice može trajati od nekoliko nedelja do nekoliko meseci. U svakom slučaju, trudićemo se da što pre završimo projekat i da ga predamo vama na korišćenje u najboljem mogućem roku.

Da, pružamo usluge integracije platnih sistema u online prodavnice. Naši stručnjaci će vam pomoći da odaberete najbolji platni sistem za vašu prodavnicu i da ga integrišemo u vašu online prodavnicu.

Da, naši stručnjaci će kreirati online prodavnicu koja je prilagođena mobilnim uređajima. Svi dizajni koje kreiramo su responsivni i prilagođeni svim vrstama uređaja, što će omogućiti vašim kupcima da pregledaju i kupuju proizvode na bilo kom uređaju.

Da, nakon završetka projekta pružamo podršku u održavanju online prodavnice i rešavanju bilo kakvih problema koji se mogu pojaviti. Naš tim će biti dostupan da vam pomogne u rešavanju problema i da vam pruži savete i smernice za dalji razvoj vaše online prodavnice. Kontaktirajte nas za više informacija.

Hajde da razgovaramo o vašem poslu

Želite li da vaš brend bude zapamćen? Da privuče pažnju i izazove emocije? Kontaktirajte nas danas i započnite svoj put ka digitalnom uspehu.