Izrada Shopify prodavnice

Održavanje sajtova je ključno za kontinuirani uspeh na internetu. 

Kontinuirana funkcionalnost

Redovno održavanje sajta osigurava da sve funkcije i elementi rade besprekorno, što poboljšava korisničko iskustvo i održava zadovoljstvo korisnika.

Sigurnost podataka

Održavanje sajta uključuje i implementaciju sigurnosnih protokola i zakrpi, čime se smanjuje rizik od hakovanja i gubitka podataka, čuvajući tako integritet vaše online prisutnosti.

Ušteda vremena i resursa

Outsorsovanje održavanja sajta omogućava vam da se fokusirate na druge aspekte vašeg poslovanja, dok stručnjaci brinu o tehničkim detaljima, čime se smanjuju troškovi i povećava efikasnost.

Redovni izveštaji

Redovno dobijanje detaljnih analiza performansi sajta omogućava vam da pratite njegov uspeh i prilagodite strategiju u skladu sa dobijenim podacima.

Prepustite brigu o sajtu nama

Bez obzira na veličinu ili kompleksnost vašeg sajta, mi ćemo se pobrinuti da sve funkcioniše besprekorno. Od redovnog ažuriranja do brze reakcije na probleme i pružanja podrške, mi smo tu da obezbedimo da vaš sajt radi optimalno, 24/7.

Portfolio

90% klijenata se odluči da nama prepusti održavanje sajtova. 

Predstavite svoj brend

Kreiramo sajtove koji odražavaju suštinu vašeg brenda i pričaju vašu jedinstvenu poslovnu priču. Naš cilj je da vaš sajt bude funkcionalan, optimizovan za sve uređaje, lako prepoznatljiv i što je najbitnije, da donosi rezultate.

Otkrijte izvanredne rezultate uz samo 4 jednostavna koraka!

01

Besplatne konsultacije

Saznajte sve o mogućnostima za vaš sajt kroz besplatne konsultacije. Naš tim će vam pomoći da definišete ciljeve i strategiju za postizanje najboljih rezultata.

02

Planiranje ciljeva.

Postavićemo jasne ciljeve i strategiju koja će osigurati da vaš sajt privuče pravu publiku i ostvari vaše poslovne ciljeve.

03

Kreiranje sadržaja

Naš tim će kreirati atraktivan i relevantan sadržaj koji će vašim posetiocima pružiti informacije koje traže i podstaći ih na akciju.

04

Lansiranje projekta

Nakon završnih testova, lansiramo vaš sajt i osiguravamo njegov besprekorno funkcionisanje od prvog dana.

Utisci klijenata

Step by Step Predškolska ustanova
Step by Step Predškolska ustanova
2024-02-26
We are excited to share our experience working with Nova Dizajn on the development of our preschool's webpage. From the initial consultation to the final launch, they have been a pleasure to collaborate with every step of the way. The team at Nova Dizajn brings a wealth of creativity and expertise to the table. They not only offered fantastic ideas and suggestions for our website but also took the time to listen carefully to our needs and preferences. Their patience and attention to detail ensured that every aspect of the webpage reflected our vision perfectly. What truly sets Nova Dizajn apart is their accessibility and commitment to client satisfaction. They were always just a phone call or email away, ready to address any questions or concerns we had. Their dedication to their work and their clients is evident in everything they do. Thanks to Nova Dizajn, our preschool now has a beautifully designed and user-friendly website that captures the essence of who we are and what we do. We are incredibly pleased with the outcome and look forward to continued collaboration with them in the future. We wholeheartedly recommend Nova Dizajn to anyone seeking professional and reliable web design services. Their expertise, professionalism, and dedication make them the ideal partner for bringing your online vision to life. Thank you.
MB Digital Group doo
MB Digital Group doo
2024-02-07
Jovan provided exceptional service, offering prompt and insightful responses to every query we had. His expertise in integrating our Shopify stores with external accounting, invoicing, and inventory software was invaluable. We highly recommend his services.
Jelena Cesljarac
Jelena Cesljarac
2023-12-14
Odlično iskustvo! Azurni su, brzi i stvarno znaju kako da komuniciraju. Razumeju šta ti treba i uvek su tu da pomognu u najkracem mogucem roku. Preporuku smo dobili od prijatelja i nismo se pokajali. Svakako preporučujem!
Mario Vrećo
Mario Vrećo
2023-11-20
Jovan je bio profesionalan, brz i odgovoran. U najkraćem mogućem roku je izradio prvu verziju sajta i jako brzo implementirao sve dodatne promene. Sve preporuke!
Nikola Jović
Nikola Jović
2023-10-24
Све препоруке за рад са овом агенцијом, брза, ефикасна и повољна услуга на светском нивоу.
Strahinja Mijailovic
Strahinja Mijailovic
2023-10-19
Mogu samo pohvaliti ovu firmu, za odlicnu komunikaciju, brzinu resavanja svih izazova kao i kreiranja sadrzaja. Svaka preporuka svakome kome su potrebne ove usluge.
Tamara Masal
Tamara Masal
2023-10-07
Sve preporuke za NovaDizajn!
DJ SHINTO
DJ SHINTO
2023-10-06
odlična saradnja, sve preporuke

Proces

Vaša Sigurnost na Putu ka Digitalnom Uspehu

Proces održavanja sajta kod nas je jednostavan i efikasan. Počinjemo temeljnom analizom vašeg postojećeg sajta kako bismo identifikovali potencijalne probleme i nedostatke. Zatim pristupamo planiranju i implementaciji strategije održavanja, koja uključuje redovno ažuriranje softvera, praćenje performansi, sigurnosne provere i još mnogo toga. Naš cilj je da vaš sajt radi besprekorno, a naš proces je tu da to obezbedi.

Počinjemo detaljnom analizom vašeg postojećeg sajta kako bismo identifikovali potencijalne probleme, nedostatke i oblasti za poboljšanje. Ova faza uključuje pregled svih elemenata sajta, uključujući performanse, sigurnost, SEO optimizaciju i korisničko iskustvo.

Na osnovu rezultata analize, pristupamo planiranju strategije održavanja sajta. Definišemo prioritete i ciljeve održavanja, kao i konkretne korake koje treba preduzeti kako bismo postigli te ciljeve. Ova strategija obično obuhvata redovno ažuriranje softvera, praćenje performansi, sigurnosne provere i optimizaciju za SEO.

Razvijamo strateški pristup izradi sajta koji će uključivati analizu tržišta, konkurencije i ciljnih korisnika kako bismo osigurali da vaš sajt bude uspešan i relevantan.

Proces održavanja sajta je kontinuiran. Redovno pratimo performanse sajta, reagujemo na eventualne probleme i nepredviđene situacije i nastojimo da stalno unapređujemo sajt. Ovo uključuje i prilagođavanje strategije održavanja kako bi se adekvatno odgovorilo na promene u tehnologiji, tržištu i potrebama korisnika.

Integracija sa našim servisom za održavanje omogućava kontinuirano praćenje performansi sajta i svih dodataka. Ovaj servis radi 24/7 kako bi obezbedio da vaš sajt uvek radi optimalno. Takođe, pruža mesečne izveštaje o performansama sajta i o bilo kakvim problemima koji zahtevaju pažnju. Ova usluga omogućava brzu reakciju na potencijalne probleme i održava visok nivo pouzdanosti i efikasnosti vašeg sajta.

Najčešća pitanja

Da, svi sajtovi koje izrađujemo su potpuno prilagođeni mobilnim uređajima kako bi vaši posetioci imali optimalno iskustvo bez obzira na to koriste li računar, tablet ili mobilni telefon.

Da, pružamo opcije za samostalno ažuriranje sadržaja na sajtu. Obično koristimo jednostavne sisteme za upravljanje sadržajem (CMS) poput WordPress-a, Joomla-e, Shopify-ja ili našeg CMS-a koji omogućavaju jednostavno dodavanje, brisanje i uređivanje sadržaja bez potrebe za programerskim znanjem.

Da, prilikom izrade sajta, pridajemo veliku važnost optimizaciji za pretraživače kako bi vaš sajt bio dobro pozicioniran u rezultatima pretrage. To uključuje optimizaciju ključnih reči, strukturu sajta, brzinu učitavanja stranica i druge faktore važne za SEO.

Vreme potrebno za izradu sajta varira u zavisnosti od složenosti projekta, funkcionalnosti koje želite da implementiramo i dostupnosti potrebnog sadržaja. Obično se manji sajtovi mogu završiti u roku od nekoliko nedelja, dok veći i kompleksniji projekti mogu potrajati nekoliko meseci.

Nakon završetka izrade sajta, pružamo podršku i mogućnosti za održavanje i dalje unapređenje sajta. Ako imate dodatne zahteve ili želite da napravite promene, slobodno nas kontaktirajte i rado ćemo vam pomoći da ostvarite željene izmene ili dodatke na vašem sajtu.

Pažljivo testiramo svaki aspekt sajta kako bismo osigurali da sve funkcioniše kako treba i da nema grešaka ili problema koji bi mogli uticati na korisničko iskustvo.

Hajde da razgovaramo o vašem poslu

Želite li da vaš brend bude zapamćen? Da privuče pažnju i izazove emocije? Kontaktirajte nas danas i započnite svoj put ka digitalnom uspehu.