Pravi saveti za unapređenje sajta

Naša ekspertiza
na raspolaganju

Razumećemo vaše potrebe i iskoristiti naše iskustvo da kreiramo najbolje predloge specifične za vaš biznis

Detaljna
analiza

Sagledavamo vaš postoječi sajt sa svih strana i kreiramo detaljnu analizu  koja će vam pomoći da razumete sve slabe tačke i prostore za unapređenje

Custom preporuka
u skladu sa ciljevima

Kreiramo rešenja adaptirana prema vašim potrebama, bilo da se takmičite sa konkurencijom ili želite da optimizujete tehničke specifikacije

Tu smo da pomognemo

Bez obzira da li ste na samom početku, ili želite da podignete efkasnost već uspešnog biznisa, naše znanje i iskustvo vam je na raspolaganju. Naš tim je tu da analizira, proceni, i pruži najbolje načine da se vaše poslovanje podigne na viši nivo.

Jasan plan, detaljni koraci i definisana strategija i ciljevi će vas odvesti do vašeg cilja.

 

Proces saradnje

Imate ideju o tome kako želite da vaš sajt izgleda, ali ne znate kako da to postignete? Naš tim stručnjaka će vam pružiti konsultacije kako bi bolje razumeli svoje potrebe i kako bi kreirali jasnu predstavu o tome kako vaš sajt treba da izgleda i funkcionise.

01

Detaljne konsultacije sa vama kako bi razumeli vaše poslovanje i ciljeve

02

Analiza vašeg postojećeg sajta (ako ga imate) i predložene promene

03

Razvoj plana za izradu novog sajta ili za unapređenje postojećeg

04

Prikazivanje plana klijentu i pružanje saveta i preporuka

Popunite upitnik za
neobavezujuću ponudu!

Neki od zadovoljnih klijenata

Šta kažu o nama

Naši klijenti

Koliko koštaju konsultacije?

Konsultacije

od 30€

Kroz naše konsultacije, vršimo sveobuhvatnu analizu vašeg sajta i identifikujemo potencijalne prepreke koje mogu otežavati pristup osobama sa invaliditetom. Naš cilj je da vam pružimo konkretne preporuke i strategije kako biste ispunili sva relevantna pravila i standarde pristupačnosti.

Naša agencija pruža vam sveobuhvatna rešenja za pristup na webu, uključujući prilagođavanje dizajna, optimizaciju sadržaja, navigaciju i upotrebu pomoćnih tehnologija. Na taj način, ne samo da ćete poboljšati korisničko iskustvo, već ćete i proširiti svoju publiku i povećati angažman korisnika.

Najčešća pitanja

Naše konsultacije nude sveobuhvatnu procenu trenutnog stanja web stranice, savete i smernice za dizajn i funkcionalnost web stranice, kao i savete o marketinškoj strategiji.

Trajanje konsultacija varira u zavisnosti od vaših potreba i ciljeva. Obično se kreću između 30 i 60 minuta, ali možemo se prilagoditi vašem rasporedu i potrebama.

Možete zakazati konsultaciju putem našeg obrasca za kontakt ili putem telefona. Javite nam svoje potrebe i ciljeve, i mi ćemo vam pomoći da izaberete najbolju uslugu za vaše potrebe.

Prednosti konsultacija u izradi web stranica uključuju stručno znanje i savete za dizajn, funkcionalnost i marketinšku strategiju, kao i prilagođen pristup vašim potrebama i ciljevima. Konsultacije takođe mogu pomoći u smanjenju troškova i vremena potrebnog za izradu vaše web stranice.

Konsultacije su potrebne kada želite da poboljšate performanse vaše web stranice, kada želite da unapredite dizajn i funkcionalnost web stranice ili kada želite da unapredite svoju marketinšku strategiju. 

Konsultacije su takođe korisne kada se suočavate sa specifičnim izazovima ili problemima u vezi sa vašom web stranicom, kao što su niski rejting u pretraživačima ili nedovoljna poseta. Konsultacije vam pružaju priliku da dobijete stručni savet i smernice koji će vam pomoći da prevaziđete ove izazove i postignete vaše poslovne ciljeve.

Kako bi pripremili kvalitetnu konsultaciju o izradi web stranice ili online prodavnice, potrebne su sledeće informacije:

 

  1. Ciljevi i svrha web stranice ili online prodavnice
  2. Vaša ciljna publika i tržište
  3. Vrsta sadržaja i funkcija koje planirate uključiti na stranicu ili u online prodavnicu
  4. Vaša željena estetika, stil i boje koje želite koristiti
  5. Raspoloživi budžet
  6. Rokovi i prioriteti za izradu web stranice ili online prodavnice
  7. Trenutna prisutnost na internetu i postojeća web stranica, ako je imate

 

Kao klijent, takođe možete postaviti bilo koja pitanja ili nedoumice koje imate u vezi s procesom izrade web stranice ili online prodavnice. Sve ove informacije će pomoći u stvaranju jasnije slike o vašim potrebama i ciljevima, što će na kraju pomoći u razumevanju vašeg projekta i kreiranju kvalitetnih preporuka.

Kontaktirajte nas.

Ako je Vaš sajt zapeo, i ne vidite napredak, pišite nam. Ako želite potpuno novi sajt, javite nam se. Ako imate bilo kakva pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate, a mi ćemo Vam odgovoriti u roku od par sati.