Digitalni marketing

Digitalni marketing je ključni aspekt modernog poslovanja, koji vam omogućava da dosegnete nove klijente i poboljšate vašu online prisutnost. 

Naš tim stručnjaka će raditi sa vama kako bi kreirao digitalnu marketing strategiju koja će vam pomoći da dosegnete svoje ciljno tržište i povećate prodaju.

Kontinuirana funkcionalnost

Analiza ciljne publike i konkurencije kako bismo kreirali strategiju koja će povećati vašu prodaju.

Sigurnost podataka

Personalizovana strategija koja će se prilagoditi vašim potrebama i ciljevima.

Ušteda vremena i resursa

Implementacija strategije na vašem sajtu i društvenim mrežama kako biste dosegnuli svoju ciljnu publiku.

Redovni izveštaji

Praćenje performansi i prilagođavanje strategije kako biste postigli najbolje rezultate.

Prepustite brigu o sajtu nama

Bez obzira na veličinu ili kompleksnost vašeg sajta, mi ćemo se pobrinuti da sve funkcioniše besprekorno. Od redovnog ažuriranja do brze reakcije na probleme i pružanja podrške, mi smo tu da obezbedimo da vaš sajt radi optimalno, 24/7.

Portfolio

90% klijenata se odluči da nama prepusti održavanje sajtova. 

Predstavite svoj brend

Kreiramo sajtove koji odražavaju suštinu vašeg brenda i pričaju vašu jedinstvenu poslovnu priču. Naš cilj je da vaš sajt bude funkcionalan, optimizovan za sve uređaje, lako prepoznatljiv i što je najbitnije, da donosi rezultate.

Otkrijte izvanredne rezultate uz samo 4 jednostavna koraka!

01

Besplatne konsultacije

Saznajte sve o mogućnostima za vaš sajt kroz besplatne konsultacije. Naš tim će vam pomoći da definišete ciljeve i strategiju za postizanje najboljih rezultata.

02

Planiranje ciljeva.

Postavićemo jasne ciljeve i strategiju koja će osigurati da vaš sajt privuče pravu publiku i ostvari vaše poslovne ciljeve.

03

Kreiranje sadržaja

Naš tim će kreirati atraktivan i relevantan sadržaj koji će vašim posetiocima pružiti informacije koje traže i podstaći ih na akciju.

04

Lansiranje projekta

Nakon završnih testova, lansiramo vaš sajt i osiguravamo njegov besprekorno funkcionisanje od prvog dana.

Utisci klijenata

Step by Step Predškolska ustanova
Step by Step Predškolska ustanova
2024-02-26
We are excited to share our experience working with Nova Dizajn on the development of our preschool's webpage. From the initial consultation to the final launch, they have been a pleasure to collaborate with every step of the way. The team at Nova Dizajn brings a wealth of creativity and expertise to the table. They not only offered fantastic ideas and suggestions for our website but also took the time to listen carefully to our needs and preferences. Their patience and attention to detail ensured that every aspect of the webpage reflected our vision perfectly. What truly sets Nova Dizajn apart is their accessibility and commitment to client satisfaction. They were always just a phone call or email away, ready to address any questions or concerns we had. Their dedication to their work and their clients is evident in everything they do. Thanks to Nova Dizajn, our preschool now has a beautifully designed and user-friendly website that captures the essence of who we are and what we do. We are incredibly pleased with the outcome and look forward to continued collaboration with them in the future. We wholeheartedly recommend Nova Dizajn to anyone seeking professional and reliable web design services. Their expertise, professionalism, and dedication make them the ideal partner for bringing your online vision to life. Thank you.
MB Digital Group doo
MB Digital Group doo
2024-02-07
Jovan provided exceptional service, offering prompt and insightful responses to every query we had. His expertise in integrating our Shopify stores with external accounting, invoicing, and inventory software was invaluable. We highly recommend his services.
Jelena Cesljarac
Jelena Cesljarac
2023-12-14
Odlično iskustvo! Azurni su, brzi i stvarno znaju kako da komuniciraju. Razumeju šta ti treba i uvek su tu da pomognu u najkracem mogucem roku. Preporuku smo dobili od prijatelja i nismo se pokajali. Svakako preporučujem!
Mario Vrećo
Mario Vrećo
2023-11-20
Jovan je bio profesionalan, brz i odgovoran. U najkraćem mogućem roku je izradio prvu verziju sajta i jako brzo implementirao sve dodatne promene. Sve preporuke!
Nikola Jović
Nikola Jović
2023-10-24
Све препоруке за рад са овом агенцијом, брза, ефикасна и повољна услуга на светском нивоу.
Strahinja Mijailovic
Strahinja Mijailovic
2023-10-19
Mogu samo pohvaliti ovu firmu, za odlicnu komunikaciju, brzinu resavanja svih izazova kao i kreiranja sadrzaja. Svaka preporuka svakome kome su potrebne ove usluge.
Tamara Masal
Tamara Masal
2023-10-07
Sve preporuke za NovaDizajn!
DJ SHINTO
DJ SHINTO
2023-10-06
odlična saradnja, sve preporuke

Proces

Vaša Sigurnost na Putu ka Digitalnom Uspehu

Proces održavanja sajta kod nas je jednostavan i efikasan. Počinjemo temeljnom analizom vašeg postojećeg sajta kako bismo identifikovali potencijalne probleme i nedostatke. Zatim pristupamo planiranju i implementaciji strategije održavanja, koja uključuje redovno ažuriranje softvera, praćenje performansi, sigurnosne provere i još mnogo toga. Naš cilj je da vaš sajt radi besprekorno, a naš proces je tu da to obezbedi.

Počinjemo detaljnom analizom vašeg postojećeg sajta kako bismo identifikovali potencijalne probleme, nedostatke i oblasti za poboljšanje. Ova faza uključuje pregled svih elemenata sajta, uključujući performanse, sigurnost, SEO optimizaciju i korisničko iskustvo.

Na osnovu rezultata analize, pristupamo planiranju strategije održavanja sajta. Definišemo prioritete i ciljeve održavanja, kao i konkretne korake koje treba preduzeti kako bismo postigli te ciljeve. Ova strategija obično obuhvata redovno ažuriranje softvera, praćenje performansi, sigurnosne provere i optimizaciju za SEO.

Razvijamo strateški pristup izradi sajta koji će uključivati analizu tržišta, konkurencije i ciljnih korisnika kako bismo osigurali da vaš sajt bude uspešan i relevantan.

Proces održavanja sajta je kontinuiran. Redovno pratimo performanse sajta, reagujemo na eventualne probleme i nepredviđene situacije i nastojimo da stalno unapređujemo sajt. Ovo uključuje i prilagođavanje strategije održavanja kako bi se adekvatno odgovorilo na promene u tehnologiji, tržištu i potrebama korisnika.

Integracija sa našim servisom za održavanje omogućava kontinuirano praćenje performansi sajta i svih dodataka. Ovaj servis radi 24/7 kako bi obezbedio da vaš sajt uvek radi optimalno. Takođe, pruža mesečne izveštaje o performansama sajta i o bilo kakvim problemima koji zahtevaju pažnju. Ova usluga omogućava brzu reakciju na potencijalne probleme i održava visok nivo pouzdanosti i efikasnosti vašeg sajta.

Najčešća pitanja

Usluge digitalnog marketinga uključuju različite aktivnosti, kao što su optimizacija za pretraživače (SEO), plaćeno oglašavanje (PPC), društvene mreže, e-mail marketing i kreiranje sadržaja.

Digitalni marketing vam pomaže da dostignete vašu ciljnu publiku putem interneta. Na primer, kroz optimizaciju za pretraživače možete da se rangirate bolje na Google pretrazi, što znači da će ljudi lakše pronaći vašu stranicu. Plaćeno oglašavanje vam omogućava da ciljate ljude sa određenim interesovanjima ili u određenim geografskim područjima. Kroz društvene mreže, e-mail marketing i kreiranje sadržaja možete da izgradite brend svest i uspostavite bolju komunikaciju sa vašim klijentima.

Najbolje usluge digitalnog marketinga za vaš posao zavise od vaših ciljeva i ciljne publike. Na primer, ako želite da privučete više posetilaca na vaš sajt, optimizacija za pretraživače može biti korisna. Ako želite da uspostavite komunikaciju sa vašim klijentima, društvene mreže ili e-mail marketing može biti korisno. Naši stručnjaci za digitalni marketing će raditi sa vama da utvrde najbolji plan za vaš posao.

Digitalni marketing je kontinuiran proces koji zahteva redovno ažuriranje i održavanje. Vreme koje je potrebno da se postignu rezultati zavisi od mnogih faktora, kao što su vaši ciljevi, vaša ciljna publika, konkurencija, i tako dalje. Međutim, naši stručnjaci za digitalni marketing će raditi sa vama da se postavi realna očekivanja i ciljevi, i da se prilagode planovi u skladu sa rezultatima.

Kod praćenja performansi vaše digitalne marketinške strategije, koristimo najnovije alate za analizu podataka i praćenje ciljnih metrika. To nam omogućava da procenimo uspeh kampanja i da se prilagođavamo u skladu sa promenama u industriji.

Naši stručnjaci će redovno izveštavati o performansama vaše strategije i pružiti vam informacije o ključnim metrikama, poput broja posetilaca, konverzija, ponašanja na sajtu i drugih važnih faktora. Ovi izveštaji nam pomažu da zajedno procenimo šta radi dobro i šta se može poboljšati.

Takođe, kontinuirano pratimo trendove i promene u industriji kako bismo osigurali da vaša strategija bude u skladu sa najnovijim praksama i da se prilagođava promenama u okruženju. Ako se pojave nove prilike, mi ćemo razmotriti da li je potrebno promeniti vašu strategiju kako bismo iskoristili ove nove mogućnosti.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hajde da razgovaramo o vašem poslu

Želite li da vaš brend bude zapamćen? Da privuče pažnju i izazove emocije? Kontaktirajte nas danas i započnite svoj put ka digitalnom uspehu.