Vizuelni identitet

Izdvojite se od konkurencije i budite prepoznatljivi na tržištu.

Grafički dizajn je ukratko svuda oko nas. Flajeri, baneri ili bilbordi preko kojih želite da prenesete određenu poruku, vizit kartice za promovisanje vašeg poslovanja, pakovanja proizvoda, i slično.

Vodeći se poslednjim standardima, a koristeći tekst, grafiku i fotografije, cilj nam je na pravi način preneti poruku i zainteresovati potencijalne klijente za vaše poslovanje.

Ukoliko vam je potreban novi logo, brendiranje vozila, flajer, vizit kartica, katalog, ili bilo šta što vam može pasti na pamet, kontaktirajte nas.

Redizajn vizuelnog identiteta

Ukoliko želite da Vaš brend bude prepoznatljiv na tržištu, potrebno je da imate unikatan i moderan vizuelni identitet.

Logo dizajn

Logo je osnova svakog poslovanja koji možete upotrebiti na svim zvaničnim dokumentima, veb sajtu, reklamama itd. Pošto logotip predstavlja Vaše poslovanje, potrebno je da on bude maksimalno moderan i unikatan.

Kompletna izrada vizuelnog identiteta

Počinjete novi posao? Recite nam Vaše ideje i želje, i kreiraćemo Vam dizajn za kompletan vizuelni identitet sa kojim ćete biti jedinstveni prepoznatljivi na tržištu.

Izrada knjige grafičkih
standarda

Knjiga grafičkih standarda definiše dizajn svih dokumenata kao i promotivnog materijala koje firma koristi. 

dizajn reklamnog materijala

Dizajn reklamnog materijala je veoma bitan ukoliko želite da se istaknete na tržištu sa unikatnim flajerima, bilbordima, roll-up banerima i sl.

dizajn kataloga

Katalog može biti lista usluga ili proizvoda koje Vaša firma nudi, uključujući sve detalje istih, kao što su npr cena, rok za dostavu, dodatne informacije i sl. Dizajn i izrada kataloga je jedan od najboljih i najbržih načina da prezentujete širok spektar vaših usluga i proizvoda tržištu.

brendiranje vozila
i lokala

Kako bi Vaš lokal bio prepoznatljiv, potrebno je odraditi brendiranje istog. Napravićemo Vam dizajn pored kojeg prolaznici neće moći proći neopaženo. Vašim vozilima ćemo dodati poseban sjaj koji neće nikoga ostaviti ravnodušnim. 

Imate pitanja?

Kontaktirajte nas za sve informacije,
odgovor dobijate u najkraćem mogućem roku.

Imate pitanja?

Kontaktirajte nas za sve informacije,
odgovor dobijate u najkraćem mogućem roku.

Želite besplatnu procenu projekta?

Hteli biste započeti novi projekat, a ne znate koliko bi Vas to koštalo?
Javite nam se za procenu projekta i zakazivanje prvog sastanka.

Procena projekta je potpuno besplatna!

Besplatna procena projekta