Outsourcing

Možete prodati maglu bilo kome? Nema potrebe za tim, jer naše usluge nisu teške za prodaju, a mi ćemo vam maksimalno olakšati podržavajući vas potrebnim materijalima. Provizija nije fiksna, i sami određujete koliko ćete zaraditi.

Koje usluge nudimo?

Izrada
sajtova

Moderan i funkconalan sajt je neizostavan deo poslovanja i osnovni kanal za promociju, prodaju i komunikaciju sa klijentima i partnerima.

Izrada online prodavnice

Pomoći čemo vam da stvorite svoju online prodavnicu i tako proširite svoje tržište i dođete do većeg broja kupaca za svoje prozivode.

Digitalni
marketing

Od oglasa do društvenih mreža, pomoći ćemo vam da kreirate efikasnu poruku i dostignete prava tražišta za vaš biznis.

Konsultacije

Ponekad vam je samo potreban savet za dalje korake, a mi smo tu da identifikujemo nedistatke i prilike za unapređenje, i postavimo jasne ciljeve za dalje poslovanje.

SEO

Optimizacija pretrage i pozicioniranja sajta je ključni deo privlačenja novih organskih posetilaca, dostizanje bolje pozicije na različitim pretraživačima, kao i osnaženja brenda i marketinga kompanije.

Održavanje sajtova

Redovno održavanje sajta je važan deo unapređenja performansi, bezbednosti i funkcionalnosti vaše online adrese, što sve zajedno doprinosi najboljem korisničkom iskustvu.

Zašto možete da se oslonite na nas?

Vešti smo u izradi preciznih procena projekta. Ovo nam omogućava da isključimo sva moguća kašnjenja u isporuci projekata klijenata. Upravljanje vremenom je naša jača strana.

Bez obzira da li su vam potrebni offshore zaposleni sa punim radnim vremenom ili preferirate model isporuke vremena i materijala, svi vaši troškovi će vam biti poznati odjednom. Kod nas nema skrivenih troškova.

Naše usluge možete prodavati kao svoje. Mi se nigde nećemo potpisati, kao ni predstaviti kao NovaDizajn.

Važno je da od samog početka znate kako će se vaš projekat implementirati. Naši iskusni project manageri će napraviti detaljnu mapu za vaš projekat.

Sve premium dodatke dobijate sa licencom na Vaše ime ili ime klijenta.

Pored naših redovnih popusta, ukoliko sarađujemo na duže staze, dobijate dodatne popuste, kako biste mogli klijentima ponuditi bolju cenu, a kvalitet premijum.

Hajde da porazgovaramo!

Jednostavno popunite formu, a naše kolege će Vam se javiti u najkraćem mogućem roku sa svim informacijama.