Prednovogodišnja ponuda

Table of Contents

Nova godina nam se polako bliži, a sa njom i novi počeci. Ukoliko imate sajt, možda mu je potrebno osvežavanje, dodavanje novih informacija, izmena postojećih, promena dizajna i slično, ili možda planirate da pokrenete novi biznis? Nova godina je idealna šansa za nove poslovne bitke!

Predstavljamo Vam našu prednovogodišnju ponudu

Na Vama je da popunite ovaj formular, a mi ćemo u najkraćem mogućem roku besplatno pregledati Vaš sajt. Sastavićemo spisak stavki koje je poželjno uraditi, kao na primer nadogradnja dodataka i sistema i slično. Sledeći korak jeste da sa Vama diskutujemo o dizajnu samog sajta. Da li je potrebno nešto menjati ili ipak ostaje sve kako jeste. Na kraju dolazimo do samog sadržaja. Prelazimo kompletan sajt, ubacujemo nov sadržaj i slično.

Cenovnik

Nakon odrađene besplatne analize, dobićete konkretnu ponudu. Ono što možemo reći jeste da se na određenu cenu obračunava 30% popusta na usluge grafičkog i web dizajna. Popunite naš besplatan formular ovde. kontaktirajte nas putem email adrese office@old.novadizajn.com ili putem telefona 069/141-77-80. Prenesite vaše poslovanje na viši nivo!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *