Vaš digitalni parner.

Zbog čega vam je potreban web sajt?

Web sajt predstavlja ličnu kartu svakog preduzeća ili porodičnog biznisa, Izrada profesionalnog web sajta za svako preduzeće ili porodični biznis je važna prvenstveno kako bi se postavili temelji internet marketinga koji je bliska budućnost za sve biznise ali i sadašnjost i realnost. Ukoliko planirate da se bavite vašim biznisom duže od 12 meseci, vaš web sajt će se u više navrata isplatiti, ili ćete pak sa novim web sajtom otvoriti nova tržišta.

Šta Vam donosi kvalitetan veb sajt?

Do savršenog sajta u 4 par koraka.

Istraživanje konkurencije i definisanje ciljeva

Potrebno je da istražimo Vašu konkurenciju, i kako bismo naučili njihov način funkcionisanja, da bi mogli da ih pobedimo. Takođe, da bismo kreirali savršen sajt za Vaše poslovanje, potrebno je istražiti Vašu ciljnu grupu, da bi isti izradili za njih.

Dizajn, sadržaj i funkcionalnosti

Kada istražimo ciljnu grupu, dizajniramo sajt koji će privući Vaše potencijalne klijente. Učinićemo sajt privlačan kako na desktop računarima, tako i na svim ostalim uređajima. Takođe, potrebno je da kreiramo funkcionalnosti koje Vaša ciljna grupa svakodnevno koristi.

Budžet i rok
za izradu

Kada utvrdimo sve Vaše zahteve, potrebno je da odredimo tim koji će raditi na vašem sajtu, kao i rok koji je potreban za izradu. Utvrđujemo budžet, i sa nama uvek znate na čemu ste. Bez dodatnih troškova, i sitnih slova u ugovoru.

Testiranje​

Pre nego što sajt pustimo ''live'', potrebno ga je testirati. Zajedno prolazimo svaku stranicu, sve funkcionalnosti, i izvršavamo poslednje izmene, kako bismo se uverili da sve funkcioniše savršeno.

Naši klijenti

Oni su nam ukazali poverenje da ih na najbolji način predstavimo na internetu.

Platforme koje koristimo

Želite da saznate koliko bi Vas koštao projekat?

Popunite formu i poslaćemo Vam neobaveznu ponudu za izradu sajta.