Izrada sajtova za vaše poslovanje

Bilo da Vam je potrebna aplikacija ili web sajt, ukoliko želite da potencijalni kupci odaberu vas, a ne vašu konkurenciju, tu smo
da vam pomognemo da to i ostvarite!

Zbog čega Vam je potreban
kvalitetan veb sajt?

Veb sajt predstavlja ličnu kartu svakog preduzeća ili porodičnog biznisa,
Izrada profesionalnog veb sajta za svako preduzeće ili porodični biznis
je važna prvenstveno kako bi se postavili temelji internet marketinga
koji je bliska budućnost za sve biznise ali i sadašnjost i realnost.
Ukoliko planirate da se bavite vašim biznisom duže od 12 meseci,
vaš veb sajt će se u više navrata isplatiti, ili ćete pak sa
novim veb sajtom otvoriti nova tržišta.

Do idealnog sajta u samo par koraka

Dugogodišnje iskustvo nam je pomoglo da sastavimo proces koji Vam omogućava da sa samo nekoliko koraka dobijete idealan sajt koji će ostaviti konkurenciju daleko iza Vas i uvećati profit nekada i 5 puta.

Prvenstveno, potrebno je da istražimo Vašu konkurenciju, kako bismo naučili njihov način funkcionisanja, kao i da bi mogli da ih pobedimo. Takođe, kako bismo kreirali idealan sajt za Vaše poslovanje, potrebno je detaljno istražiti Vašu ciljnu grupu, da bi isti prilagodili za njih.

Nakon što smo definisali sve zahteve, zajedno određujemo rok za izradu projekta, kao i budžet. Sa nama nema dodatnih troškova, nema sitnih slova na kraju papira. Sa nama uvek znate na čemu ste.

Kada smo završili sa prvim korakom, potrebno je odrediti tačne funkcionalnosti i sadržaj koje će imati Vaš sajt. Potom pravimo dizajn i sadržaj koji je prilagođen  Vašoj ciljnoj grupi. 

Pre nego što sajt pustimo „u etar“, potrebno je da ga detaljno testiramo, kako ne bi došlo do grešaka prilikom korišćenja. Zajedno prolazimo stranicu po stranicu, vršimo poslednje izmene, kako bismo se uverili da sve funkcioniše savršeno.

Kreiraćemo sajt zbog kojeg će potencijalni klijenti pozvati Vas, a ne Vašu konkurenciju.

Sajt je jedan od najmoćnijih prodajnih alata ukoliko se iskoristi pun potencijal.
Pomoćićemo Vam da pronađete najbolje rešenje za vas.

Preuzmite punu kontrolu
nad Vašim poslovanjem.

Sa kvalitetno urađenim veb sajtom, postavljenom analitikom, u svakom momentu imate pregled koliko korisnika je posetilo sajt ili prodavnicu, kao i na to gde su kliknuli, šta ih je privuklo, a šta odbilo, kako biste iskoristili i iskusili maksimalnu moć sajta ili prodavnice.

Kada kreiramo i postavljamo reklame za vaše poslovanje, imate uvide i izveštaje gde je otišao svaki dinar, kao i savete da biste što više uštedeli budžet, a ostvarili najbolje moguće rezultate.

Prilikom predaje sajta, dobijate od nas i uputstva u pdf formatu, po kojima možete pratiti sve analitike, videti ko ima pristupe sajtu, i u svakom momentu iste ukloniti ukoliko niste zadovoljni.

PORTFOLIO

Oni su nam ukazali poverenje da ih na najbolji način predstavimo na internetu.

Želite saznati koliko bi
Vas koštao novi sajt?
Popunite našu formu, i poslaćemo Vam neobaveznu ponudu za izradu sajta u roku 24 sata.