Az Ön vállalkozását képviselő webhelyek

Mutassa be
a márkáját

Olyan webhelyeket hozunk létre, amelyek tükrözik márkáját és egyedi üzleti történetét.

Funkcionális és optimalizált oldalak

Oldalaink működőképesek és minden olyan eszközre optimalizáltak, amelyről látogatói és potenciális ügyfelei érkeznek.

Egyszerűség és praktikum

Az általunk létrehozott webhelyek könnyen használhatók, és olyan designt kínálnak, amely vonzza és megtartja a látogatókat. Weboldalaink CMS-t kínálnak, amelyen keresztül saját maga kezelheti webhelyét.

Oldalfejlesztés az Ön igényei szerint

Az Ön igényeihez és követelményeihez igazodunk, hogy a piac és a verseny konzultációja és elemzése révén a legjobb megoldást hozzuk létre Önnek és vállalkozásának.

A weboldal az Ön vállalkozásának tükre

A webhely az Ön online címe és vállalkozásának névjegykártyája. Egy áttekinthető és funkcionális weboldal létrehozásával Ön a legjobb módon mutatja be jövőképét, stratégiáját, és ideális ügyfeleket vonz vállalkozása számára.

Azért vagyunk itt, hogy megtervezzük és elkészítsük Önnek a legjobb weboldalt!

Proces saradnje

Naši stručnjaci će raditi sa vama kako bi razumeli vaše potrebe i želje, kako bismo kreirali sajt koji odražava vašu jedinstvenu poslovnu priču. 

01

Detaljne konsultacije sa vama kako bi razumeli vaše poslovanje i ciljeve

02

Kreiranje vizuelnog dizajna koje će odražavati vaš brend

03

Razvoj funkcionalnosti i integracija

04

Testiranje, održavanje i lansiranje vašeg sajta

Popunite upitnik za
neobavezujuću ponudu!

Neki od zadovoljnih klijenata

Šta kažu o nama

Naši klijenti

Koliko košta izrada sajta?

Izrada sajta

od 500€

Cena izrade sajta zavisi od nekoliko faktora. Prvo, vrsta sajta koju želite. Da li je to statičan sajt sa osnovnim informacijama ili dinamičan sajt sa naprednim funkcionalnostima poput korisničke registracije i interaktivnih elemenata? Drugo, obim i složenost dizajna i funkcionalnosti koje želite implementirati.

Naša cena obuhvata sve ključne elemente izrade sajta: dizajn, razvoj, optimizaciju za pretraživače i responsivnost za različite uređaje. Naša filozofija je pružiti vrednost kroz kvalitetan rad, jer verujemo da je vaš uspeh i naš uspeh.

Izrada sajta je dugoročna investicija koja vam može doneti značajne koristi. Povećajte svoju vidljivost, privucite nove klijente i ostvarite veći profit uz pomoć moderne web stranice koja se ističe. Ne oklevajte, kontaktirajte nas danas i započnite put ka uspehu na internetu!

Najčešća pitanja

Možete nas kontaktirati putem telefona, e-maila ili popunjavanjem kontakt forme. Nakon razmene informacija o vašim potrebama i željama, pripremićemo vam ponudu.

Vreme izrade web sajta zavisi od složenosti projekta. U proseku, izrada web sajta traje od 4 do 8 nedelja. Međutim, ovo vreme može varirati u zavisnosti od broja stranica, funkcionalnosti, dizajna i drugih faktora.

Da, pravimo web sajtove po meri, prilagođene vašim potrebama i zahtevima. Naš tim dizajnera, programera i stručnjaka za marketing će raditi sa vama kako bi stvorili web sajt koji odgovara vašem brendu i ciljevima.

Da, nakon završetka izrade web sajta, pružamo podršku u održavanju i unapređenju sajta. Takođe vam nudimo redovno ažuriranje sadržaja na sajtu i tehničku podršku u slučaju problema.

Da, možete sami ažurirati sadržaj na sajtu nakon što je izrada završena. Pružamo obuku za korišćenje CMS sistema i savete za upravljanje vašim sajtom. Takođe, nudimo i usluge održavanja i ažuriranja sajta ako nemate vremena ili stručnosti da to sami uradite.

Kontaktirajte nas.

Ako je Vaš sajt zapeo, i ne vidite napredak, pišite nam. Ako želite potpuno novi sajt, javite nam se. Ako imate bilo kakva pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate, a mi ćemo Vam odgovoriti u roku od par sati.