Redizajn sajta motomania.rs

O klijentu

MotoMania

MotoMania je firma iz Beograda koja je osnovana 2008. godine, želeći da svim ljubiteljima motora omoguće kupovinu „Sve na jednom mestu“. 

Uvoznici su OnGuard sistema za zaštitu motora, HEL teflonska creva i BMC filtera za vazduh. Takođe u njihovoj ponudi može se pronaći oprema za motore i motoriste, a pored svega toga nude i prevoz robe kao i šlepovanje motora.

#1 Zadatak

Modernizacija online prodavnice

Proces modernizacije online prodavnice, fokusirajući se na prelazak na WordPress platformu i redizajniranje veb sajta koji nije bio responzivan i user friendly. Prikazujemo ključne korake i izazove u migraciji, kao i postignute rezultate u poboljšanju korisničkog iskustva, povećanju konverzija i optimizaciji operativnih procesa. Dodatno, analiziramo implementaciju novih tehnologija poput personalizacije, brze isporuke i jednostavnog plaćanja.

#2 Rešenje

Integracija kartičnog plaćanja

Omogućili smo kupcima više načina plaćanja kako bismo unapredili njihovo iskustvo i povećali konverzije. Jedan od ključnih koraka u modernizaciji naše online prodavnice bila je integracija kartičnog plaćanja. 

Sada kupcima pružamo mogućnost plaćanja pouzećem, plaćanja na račun, ali i plaćanja kreditnim karticama. 

Kupci sada mogu jednostavno uneti podatke svoje kartice i završiti kupovinu bez napuštanja naše platforme. Uz to, implementirali smo i sigurnosne mere kako bismo zaštitili podatke o karticama i pružili dodatnu sigurnost našim kupcima. Zahvaljujući integraciji kartičnog plaćanja, primetili smo značajan porast u konverzijama i zadovoljstvu kupaca. 

Ova inicijativa je dokazala da je ulaganje u modernizaciju i olakšavanje procesa plaćanja ključno za uspeh online prodavnice.

Rezultati

0 +
Poseta u 48h
0 sec
Učitavanje sajta
0 %
Zadovoljan klijent

Iskustvo klijenta

Želite da sarađujemo?

Ako je Vaš sajt zapeo, i ne vidite napredak, pišite nam. Ako želite potpuno novi sajt, javite nam se. Ako imate bilo kakva pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate, a mi ćemo Vam odgovoriti u roku od par sati.