Izrada sajta Mirković Paneli

O klijentu

Mirković Paneli

Mirković Paneli d.o.o. je porodična kompanija koja se od 1996. godine bavi proizvodnjom termoizolacionih sendvič panela za izgradnju industrijskih objekata.

#1 Zadatak

Redizajn sajta

U fazi planiranja redizajna sajta za klijenta Mirković Paneli, ključan korak bio je definisanje ciljeva, strategija i pristupa koji će voditi proces transformacije starog sajta u modernu, optimizovanu i privlačnu online platformu. 

Prvi korak u definisanju ciljeva bio je razumevanje potreba i ciljeva Mirković Paneli kao klijenta. Sastali smo se sa njihovim timom kako bismo stekli uvid u njihovo poslovanje, targetiranu publiku i konkurenciju.

Implementacija ključnih SEO tehnika, poput istraživanja ključnih reči, optimizacije meta opisa i naslova, poboljšanja brzine učitavanja stranica i drugih faktora koji će pomoći u postizanju visokog rangiranja u pretragama.

#2 Rešenje

Sajt se nalazi u top 3 pretrage

Prvenstveno smo kreirali intuitivni korisnički interfejs i poboljšali korisničko iskustvo, kako bi posetioci lako pronalazili željene informacije.

Takođe, odradili smo on-site i off-site optimizaciju, i u kratkom periodu je sajt dospeo u prva 3 rezultata pretrage za određene ključne reči.

Rezultati

top 0
pozicija na Guglu
0 sec
Učitavanje sajta
0 %
Zadovoljan klijent

Iskustvo klijenta

Želite da sarađujemo?

Ako je Vaš sajt zapeo, i ne vidite napredak, pišite nam. Ako želite potpuno novi sajt, javite nam se. Ako imate bilo kakva pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate, a mi ćemo Vam odgovoriti u roku od par sati.