Digitalna web
agencija

Pravimo sajtove skrojene po vašem biznisu.
Povoljna izrada kvalitetnih sajtova.

Mi volimo naš posao.

Možemo da Vam ponudimo kompletan proizvod na jednom mestu.

Izrada sajtova

Sajt radi za Vaše poslovanje čak i kada ste vi na godišnjem odmoru. Predstavite se klijentima, i pružite im sve informacije pre nego što vas kontaktiraju.

Izrada prodavnice

Online prodavnica pravi narudžbe 24 sata, ne morate hiljadu puta dnevno reći „Dobar dan“ i iznova i iznova objašnjavati kupcima iste stvari.

Popravka sajtova

Ukoliko imate sajt kojem su određene funkcionalnosti prestale sa radom, koji javlja greške prilikom rada, ili samo želite da povratite stari izgled sajta, tu smo!

Održavanje sajtova

Bez obzira da li je sajt na našem hostingu ili ne, daćemo sve od sebe da on funkcioniše savršeno, i da ni u jednom momentu ne zaštuca.

Domen i hosting

Hosting je prostor na kojem se nalazi sajt, a domen je internet adresa vašeg sajta.
Kako ne biste lutali i tražili koja hosting kompanija pruža savršen odnos cene i kvaliteta, mi vam nudimo zakupljivanje preko nas kod naših partnera bez provizije.

Digitalni marketing

Ako ste se susreli sa time da imate idealan sajt, maksimalno utegnut, a nemate posetioca, to je kao da isti i nemate. Na scenu tu stupa digitalni marketing na raznim kanalima, kako biste došli do pravih posetioca. Digitalni marketing u svakom aspektu pobeđuje sve vidove tradicionalnog oglašavanja.

Zašto da

odaberete nas?

Pravimo sajtove koji pričaju priču vašeg biznisa i dovode klijente do Vas.

.01

Vizija projekta
Slušamo koje su Vaše potrebe, istražujemo tržište i konkurenciju, i pravimo kompletan plan.

.02

Prikupljanje sadržaja
Pre izrade je potrebno da prikupimo kompletan sadržaj: fotografije, tekstovi, informacije, cene, itd...

.03

Izrada sajta
Počinjemo sa izradom sajta. Od nas dobijete link, na kojem možete u svakom momentu pratiti šta radimo i dokle smo stigli.

.04

Korekcije
Kada završimo sajt, zajedno prolazimo kroz svaki detalj istog, i korigujemo sve.

.05

Testiranje i puštanje u rad
Nakon puštanja sajta na glavni domen, vršimo završno testiranje i potrebne korekcije.

.06

Obuka za korišćenje
Svaki naš klijent dobija obuku sa pojašnjenjem kako pravilno da koristi sajt.

Preuzmite punu kontrolu
nad Vašim poslovanjem.

Sa kvalitetno urađenim veb sajtom, postavljenom analitikom, u svakom momentu imate pregled koliko korisnika je posetilo sajt ili prodavnicu, kao i na to gde su kliknuli, šta ih je privuklo, a šta odbilo, kako biste iskoristili i iskusili maksimalnu moć sajta ili prodavnice.

Kada kreiramo i postavljamo reklame za vaše poslovanje, imate uvide i izveštaje gde je otišao svaki dinar, kao i savete da biste što više uštedeli budžet, a ostvarili najbolje moguće rezultate.

Prilikom predaje sajta, dobijate od nas i uputstva u pdf formatu, po kojima možete pratiti sve analitike, videti ko ima pristupe sajtu, i u svakom momentu iste ukloniti ukoliko niste zadovoljni.

Portfolio

Sarađivali smo sa preko 200 klijenata u zemlji i regionu.