Vaši klijenti

su na internetu

Mi smo agencija koja može da ti pruži sve
na jednom mestu za predstavljanje
poslovanja na internetu.

Mi volimo naš posao.

Možemo da Vam ponudimo kompletan proizvod na jednom mestu.

Izrada sajtova

Sajt radi za Vaše poslovanje čak i kada ste vi na godišnjem odmoru. Predstavite se klijentima, i pružite im sve informacije pre nego što vas kontaktiraju.

Izrada prodavnice

Online prodavnica pravi narudžbe 24 sata, ne morate hiljadu puta dnevno reći "Dobar dan" i iznova i iznova objašnjavati kupcima iste stvari. Pritom, online prodavnice je mnogo jeftinija od fizičke, i sve više i više korisnika koristi online kupovinu.

Popravka sajtova

Ukoliko imate sajt kojem su određene funkcionalnosti prestale sa radom, koji javlja greške prilikom rada, ili samo želite da povratite stari izgled sajta, tu smo!

Konsultacije

Naručili ste sajt, platili, i sada biste hteli da izvršite neke izmene? Ili ste jednostavno samouki, pa ste zapeli negde, i ne znate kako dalje? Pružamo konsultacije gde god se nalazite.

Domen i hosting

Hosting je prostor na kojem se nalazi sajt, a domen je internet adresa vašeg sajta. Kako ne biste lutali i tražili koja hosting kompanija pruža savršen odnos cene i kvaliteta, mi vam nudimo zakupljivanje preko nas kod naših partnera bez provizije.

Digitalni marketing

Ako ste se susreli sa time da imate idealan sajt, maksimalno utegnut, a nemate posetioca, to je kao da isti i nemate. Na scenu tu stupa digitalni marketing na raznim kanalima, kako biste došli do pravih posetioca. Digitalni marketing u svakom aspektu pobeđuje sve vidove tradicionalnog oglašavanja.

Održavanje sajtova

Bez obzira da li je sajt na našem hostingu ili ne, daćemo sve od sebe da on funkcioniše savršeno, i da ni u jednom momentu ne zaštuca.

Foto i video

Kako bismo kreirali unikatan sajt, i predstavili vaše poslovanje na jedinstven način, nekada je potrebno kreirati unikatne i autentične fotografije. Poznato je da fotografija govori hiljadu reči, s toga nudimo fotografije dronom ili aparatom.

Zašto da

odaberete nas?

.01

Razumemo vaše potrebe
Nismo jedni od onih koji će terati samo po svome, bez obzira na to šta su vaše potrebe. Razumemo da su bitni rokovi, funkcionalnosti, brzina, prijateljski pristup.

.02

Odnos kvaliteta i cene
Uvek se trudimo da klijentima izađemo u susret sa budžetom, a za svaki projekat dajemo maksimum od sebe, kako bismo isporučili najviši kvalitet.

.03

Tu smo i nakon završetka projekta
Ne napuštamo vas kada završimo projekat i primimo novac. Tu smo ukoliko negde zaškripi, za sva vaša pitanja.

Preuzmite punu kontrolu
nad Vašim poslovanjem.

Sa kvalitetno urađenim veb sajtom, postavljenom analitikom, u svakom momentu imate pregled koliko korisnika je posetilo sajt ili prodavnicu, kao i na to gde su kliknuli, šta ih je privuklo, a šta odbilo, kako biste iskoristili i iskusili maksimalnu moć sajta ili prodavnice.

Kada kreiramo i postavljamo reklame za vaše poslovanje, imate uvide i izveštaje gde je otišao svaki dinar, kao i savete da biste što više uštedeli budžet, a ostvarili najbolje moguće rezultate.

Prilikom predaje sajta, dobijate od nas i uputstva u pdf formatu, po kojima možete pratiti sve analitike, videti ko ima pristupe sajtu, i u svakom momentu iste ukloniti ukoliko niste zadovoljni.

Portfolio

Sarađivali smo sa preko 200 klijenata u zemlji i regionu.

Zainteresovani ste za saradnju?

Pišite nam