5 razloga zašto je sajt dobra investicija

Table of Contents

Instagram i Facebook nemaju tu prodajnu moć kao što ima npr veb sajt. Pokušaćemo što jednostavnije da vam pojasnimo zašto je veb sajt prava investicija za vaš biznis?

1. Veb sajt je vaše vlasništvo!

Razlika između vođenja biznisa na društvenim mrežama i na svom sajtu, jeste u tome što profili na društvenim mrežama nisu u vašem vlasništvu, i već sutra možete ostati bez istih.

2. Pojavljujete se na Google-u!

Šta rade ljudi kada žele pronaći informaciju, proizvod, ili rešenje za problem? Guglaju. Ukoliko imate sajt, izlazite klijentima kao rešenje za problem, i krajnja tačka upita.

3. Daje vam kredibilitet

Da li ste naišli na ozbiljnu firmu koja nema sajt? Za početak biznisa sajt nije strogo neophodan, ali čim krenete da razvijate poslovanje, sajt je obavezna investicija.

4. Pruža mogućnost opširnije marketinga

Kada imate sajt, imate i mnogo veće mogućnosti za naprednije i uspešnije marketing tehnike. Jedna od tih tehnika jeste retargeting koji juri reklamama sve korisnike koji su ušli na vaš sajt. Još bolje je to da kada imate 30 kupaca na sajtu, i kažete Facebook-u da napravi još 2000 sličnih kupaca, da bi mogao juriti ih reklamama.

5. Ubrzava prodaju

Par narudžbi dnevno može da se reši i ručno, ali šta onda kada primite i po 50 narudžbi? Sajt vam pruža mogućnost automatizacije posla, i štedi vam vreme. Izrada sajta nije više toliko nepristupačna kao što je bila nekada, sada za 200€ možete dobiti savršen sajt za početak vašeg poslovanja. Kontaktirajte nas kako bismo vam sastavili ponudu koja je najpristupačnija za Vaš budžet.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *